TOP

Babyblogger breidt Babystuf.nl verder uit

Babytrendwatching.nl, de blog van Carola Siksma heeft een nieuwe versie van haar website babystuf.nl gelanceerd.

Op Babystuf.nl vindt de consument 365 dagen per jaar trends en onafhankelijke informatie over babyspullen. Maar wil je je als inkoper oriënteren op nieuwe merken en producten voor je babyspeciaalzaak dan zou je daar dus ook terecht kunnen.

Zeven jaar geleden introduceerde Carola Siksma Babystuf.nl én een catalogus met babyproducten om consumenten te helpen kiezen uit de enorme brei babyproducten. De site werd steeds omvangrijker en de catalogus dikker en dikker. Niet meer van deze tijd, vond ze, en ze lanceerde de nieuwe site BabyStuf 8.0.

Mama Moardboards  
De website brengt babytrends, nieuwe babyproducten, trendy merken, maar ook aankooptips, video’s, inspiratie, deskundigenblogs en de interactieve Mama Moardboards waarmee consumenten nat als op Pinterest zelf een moodboard kunnen maken en delen met familie en vrienden.

Praktische Masterclasses
Siksma geeft bovendien de zogenaamde Mama Masterclasses: geen informatie over zwangerschapsyoga, de bevalling en kraamtranen maar ook weer praktische tips en tricks, kennis en ervaringen over talloze babyproducten.

Blog
Siksma’s blog Babytrendwatcher.nl en de internationale versie Babytrendwatcher.com worden inmiddels door tienduizenden ouders en professionals in binnen- en buitenland gevolgd.