TOP

Nieuw babymerk: Mubys Babywear

Nieuw op de Nederlandse markt is de babycollectie van Laura Hoornaert. Haar label Mubys Babywear maakt van de ouderwetse slab een trendy babyaccessoire.

Mubys is een nieuw babykledingmerk dat naast mooie zachte basics zoals shirtjes, jurkjes, leggings en broekjes de ‘Muby’ introduceert als ideaal babyaccessoire. Het is een deel van het shirtje of jurkje dat met verborgen drukkertjes gemakkelijk en snel verwisseld kan worden. Doordat de Muby binnenin voorzien is van een zachte coating, is de slabfunctie gewaarborgd en doorlekken vrijwel onmogelijk. Ideaal om even snel te switchen zodat het kind binnen no-time weer een fris shirtje of jurkje aan heeft.

Elke maand worden er nieuwe Muby’s gelanceerd.  Door steeds een andere trendy muby vast te klikken op een shirtje of een jurkje heeft de collectie ook nog eens een hoog mix & match gehalte met steeds een andere aanblik.

De collectie in de maten 50 – 86 is nu beschikbaar voor de winkelier. Ook is het label verkrijgbaar op www.mubys.com/. Prijzen bedragen vanaf € 8,95.

Info: info@mubys.com