TOP

Hans Esselink nu agent van With a touch of Rose

Hans van Esselink, van Design4Kidz, is sinds november agent van het merk With a touch of Rose. Het is de eerste keer dat With a touch of Rose met een agent werkt en het merk hoopt op deze manier haar positie in de markt te verstevigen.

Anne-Rose Hartman – Van der Krabben heeft sinds de start van haar accessoirelabel With a touch of Rose alle activiteiten die komen kijken bij het runnen van een bedrijf zelf uitgevoerd. De keuze voor een agent maakte Anne-Rose omdat ze al enige tijd merkte dat ze niet alle klanten voldoende aandacht kon geven. Hans Esselink kreeg de oproep van With a touch of Rose onder ogen en reageerde direct: “With a touch of Rose heeft kwalitatief goede producten en is bovendien duurzaam”.
Duurzaam en fairtrade
With a touch of Rose ontwerpt en vervaardigt baby producten. Het zijn praktische, no-nonsense producten. De huidige collectie bestaat uit pyjamazakken, luierzakken, kruikzakken, slaapzakken, draagdoeken en het babydoekje. De babyproducten worden in India gemaakt van biologisch en eerlijk geproduceerd katoen. Alle katoenproducten uit het assortiment van With a touch of Rose dragen het GOTS-logo en hebben het Max Havelaar keurmerk voor Fairtrade.

Info: Hans Esselink, Design4Kids, 06 – 1450 2365. With a touch of Rose 020-640 9131, 06 – 2806 8228