TOP

Lofff lanceert vintage platform

Lofff start een samenwerking met de webshop voor tweedehands kinderkleding Melk of Puur. De naam voor het nieuwe vintage platform heet 'Fall back in Lofff'.

“Goed voor de consument, goed voor de detaillist, goed voor de economie, goed voor het bewuste leven”, aldus Joanneke Raadsen van Lofff over haar nieuwe vintage platform. “Wij leven in een nieuwe economie die vraagt om originele ideeën en nieuwe concepten. En daar doet Lofff graag aan mee met het initiatief ‘Fall back in Lofff’.

Vintage Lofff 

“Weggooien past niet in deze tijd van bewuster consumeren; hergebruik des te meer”, vindt Raadsen. “Er  is een levendige markt voor vintage Lofff.  Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met de webshop voor tweedehands kinderkleding Melk of Puur, een centraal punt, waar straks mooi gefotografeerd en gepresenteerd de grootste collectie vintage Lofff te vinden zal zijn.”

Inzameling via Lofff-dealers
Het bijzondere is dat Lofff bij de inzameling van vintage kleding de Lofff-dealers betrekt. Daarmee levert het initiatief extra traffic in de winkels. De tas met het ‘Fall back in Lofff’-logo, om de vintage Lofff-kleding in te doen, kan uitsluitend opgehaald worden bij de Lofff-verkooppunten, waar de consument de tas ook weer moet inleveren. Lofff zorgt ervoor dat de tassen met vintage Lofff-kleding bij Melk of Puur terechtkomen om te worden verkocht. De consument kan ervoor kiezen om de kleding bij Melkofpuur.nl te laten totdat het verkocht is, of na een half jaar terug te ontvangen.

Primeur

“Voor zover we weten doet geen enkel merk dit op dit moment”, aldus Raadsen. “We denken dat dit initiatief helemaal past in deze tijd en zijn er trots op om als eerste merk in Nederland ons eigen Lofff vintage platform te creeëren.”

Het platform gaat op 1 april 2013 live.