TOP

Bomba schrijft ontwerpwedstrijd uit

Bomba laat de klantjes meedenken en heeft een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Het ontwerp van de winnaar gaat in productie voor zomer 2014.

Het item waarop naar hartelust ontworpen kan worden is een wit T-shirt. Bomba daagt kinderen uit om dit T-shirt niet alleen in hun lievelingskleur te kleuren, maar het vooral te versieren met een leuke print of applicatie.

Bomba kiest uit de inzendingen een top drie. Het ontwerp van de winnaar zal in productie gaan voor zomer 2014 en ontvangt het shirt in de eigen maat, plus een complete Bomba-set om de outfit compleet te maken. De nummer twee en drie krijgen een mooie Bomba prijs. De prijsuitreiking is bij Bomba op kantoor.

De wedstrijd is bedoeld voor creatievellingen tot en met 12 jaar. Zij moeten hun ontwerp voor voor 24 mei sturen naar Bomba BV onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, leeftijd, kledingmaat, en de inspiratie voor hun ontwerp.

Meedoen als winkelier

Winkeliers die met deze actie traffic naar hun winkel willen trekken kunnen meedoen. Ze kunnen de wedstrijd om te beginnen op hun eigen facebook plaatsen. Ze kunnen daarnaast de kleurplaten in de winkel leggen en om de klanten in de winkel te krijgen, zijn er kleingheidjes van Bomba om mee te geven. Tegen het einde van de actie moeten alle tekeningen ingestuurd worden naar Bomba. 
Op de Facebookpagina verschijnt het laatste nieuws over de wedstrijd en kan de actie geliked worden of gedeeld met vriendinnen.