TOP

Aware Soho, Thiago Galavotti en 2(X)IST bij Match

(Men's) Apparel Trading Company Holland (Match) is agent voor diverse internationale body- & sportfashion merken en heeft haar showroom in het Bodyfashion Center te Amersfoort. De merken die Match vertegenwoordigd zijn: Awaresoho, Thiago Galavotti, 2(x)ist.

Aware Soho

Opgericht in 2001 op het modieuze Old Compton Street (Soho, Londen) als de eerste mannenondergoedwinkel in het Verenigd Koninkrijk, verwierf Aware  internationale bekendheid toen het een paar jaar later zijn eerste collectie lanceerde. De Aware Soho-winkel werd al snel een plaats waar de ‘A-list’-beroemdheden en modeontwerpers, van Alexander McQueen en Jean-Paul Gaultier tot Domenico Dolce en Stefano Gabbana, langs kwamen als zij in de stad waren.

Colour Silver Programma

De gedachte achter de Colour Silver-collectie is stijl gecombineerd met plezier. De prachtige zilveren elastische tailleband is speciaal ontwikkeld in Japan, waar de woorden kwaliteit en comfort een andere betekenis hebben dan elders op de planeet! Het Colour Silver programma is het gehele jaar door verkrijgbaar.

Jubilee ondergoed collectie

De Jubilee Collection viert dat Londen een van de meest opwindende steden in de wereld is, vooral in 2012 omdat het gastheer is van de Olympische Spelen en door het diamanten jubileum van een van de meest beroemde vrouwen ter wereld, Hare Majesteit Koningin Elizabeth II.

Dit is de reden waarom de eerste serie in deze collectie ‘Buckingham’ heet. Het is direct geïnspireerd op en door de Union Jack, de Britse nationale vlag, die is uitgegroeid tot icoon over de hele wereld en maakt deel uit van zo veel andere nationale vlaggen zoals die van Australië of Nieuw-Zeeland. Het is een eigenzinnige manier om met trots te laten zien dat het een Londens merk zijn. In afwachting van de Olympische Spelen en het Diamanten Jubileum kunnen klanten nu al genieten van deze serie.

Athletic-serie

De Athletic-serie loopt door de drie collecties van ondergoed, badmode en sportkleding heen. Het is sportief, eenvoudig maar modieus en heeft een no-nonsense uitstraling. De retro-look van onze ‘recycle’ serie, met zijn funky jaren ’80 look, zal zeker de juiste snaar raken bij klanten die zich graag kleden in de vintage look.

Aware brengt naast ondergoed en badmode ook een aparte sportkledingcollectie. Alle badmode wordt geleverd met bijpassende tops, tank tops en T-shirts die je ook kunt mixen en matchen met de sportcollectie.

Thiago Galavotti

Thiago Galavotti begon zijn carrière op 16-jarige leeftijd als een illustrator. Hij tekende posters en schetste vrouwenkleding.  Als snel werkte hij in een stoffenwinkel waar hij jurken mocht ontwerpen. Ondertussen studeerde hij architectuur aan de Universiteit. Het was in deze periode dat hij geïnspireerd raakte door het werken in de mode en hij besloot te verhuizen naar Italië.

De collectie van 2012 viert het nieuwe ‘Brazilië’. De Tropische omgeving vertaald in prints met veelkleurige contrasten, een gevoel van stedelijkheid en een minimaal silhouet.

Omgeven door de zee en het regenwoud zijn tinten groen en blauw sterk van invloed op zijn collectie. Vaak in combinatie met het rood van koraal om wat meer warmte en levendigheid in de ontwerpen te brengen. Zwart, wit en marine, met klassieke lijnen, brengt eenvoudig raffinement.

Naast de beelden uit zijn omgeving haalt hij ook inspiratie uit iconen als Popeye. De collectie van Thiago bestaat uit een dames- en een herenlijn.

De prints in de collectie zijn allemaal exclusief ontwikkeld door Santa Constancia in Brazilië. De collectie van Thiago Galavotti wordt niet alleen ontworpen in Brazilië, het wordt ook in het land zelf gefabriceerd.

“De kwaliteit en innovatieve technologie van de stoffen geeft mij de mogelijkheid om nieuwe stijlen te brengen zonder een compromis te hoeven doen aan het comfort”. “We proberen onze klanten iets anders te geven, iets dat leuk, stijlvol en comfortable is om te dragen.”

2(X)IST

Opgericht in 1991, is 2(X)IST uitgegroeid tot een iconisch lifestylemerk voor mannen met een pasvorm en stijl voor elke gelegenheid. Bekend om zijn revolutionaire modellen, strakke vormen en superieur comfort, creëert 2(X)IST vooruitstrevende designs die mannen op het lijf zijn geschreven. 2(X)IST leidt de evolutie van stoffen, materialen en technologie om beter passend ondergoed, kleding en accessoires te creëren voor mode bewuste, zelfverzekerde, moderne mannen.

Op de blog van 2(X)ist vind je een grote hoeveelheid informatie over het merk: 

www.2xist.com/blog

Voor meer informatie: 

www.match-nl.com
06 10603394