TOP

Sneakerness keert terug naar Amsterdam

Na een succesvolle eerste Nederlandse beurseditie van Sneakerness, strijkt de sneakerbeurs opnieuw neer in Amsterdam. De nieuwste sneakers, vintage sneakers en collectors items zijn op zaterdag 11 augustus 2012 te ontdekken in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Dat Nederlanders de sneakercultuur omarmen bleek vorig jaar tijdens de eerste editie van Sneakerness. Volgens de organisatie kwamen duizenden bezoekers uit zowel binnen- en buitenland naar het Westerpark om sneakers te kopen, verkopen of gewoon te bewonderen.

Dit jaar geven nog meer sneakermerken acte de présence en zijn er 40 stands aanwezig voor particuliere verkopers.

Entertainment
Naast de nieuwste trends op sneakergebied, bijzondere collecties, workshops, muziek en de ruilbeurs is er ook een randprogramma. Zo is er voor de kleine sneakerfreaks een speciale kids corner. Hier kunnen zij sneakers customizen en deze mogen ze bovendien mee naar huis nemen. Gedurende de dag zal ook de ‘Lace Race’ plaatsvinden. De persoon die uiteindelijk het snelst een schoen weet te veteren wint een reis naar de finale tijdens ‘Sneakerness’ in Keulen. Kijk voor meer informatie over Sneakerness 2012 Amsterdam op de website van Sneakerness.