TOP

Recordpoging: grootste singles surf clinic van Europa

Op zaterdag 11 augustus zal het Scheveningse strand worden overspoeld door sportieve singles. Surfmerk O'Neill en de Haagse surfschool en -winkel 'Hart Beach' organiseren dan naar eigen zeggen de grootste 'Singles' surfclinic van Europa.

Een originele manier om je nieuwe liefde te ontmoeten. Dat is volgens de organisatie de gedachte achter deze surfdag voor Vrijgezellen. Om half elf ‘s ochtends zullen de eerste 80 vrijgezellen mannen en vrouwen onder begeleiding van professionele surfinstructeurs van Hart Beach Surfschool tegelijk het water in gaan om te leren golfsurfen. In de middag mogen de andere 80 vrijgezellen op de board klimmen.

Surffestival
Deelnemers krijgen naast deze sportieve challenge een goedgevulde goodiebag mee naar huis en hopelijk een geweldige date voor de Woodstock Party. De ‘Biggest Singles Surf Session Europe’ is namelijk een onderdeel van het Hart Beach Surf Festival dat op dezelfde dag plaatsvindt. Het surffestival zal net zoals de voorgaande jaren in het teken staan van Surf, Music, Love & Peace. Er zijn diverse surf- en skatemerken met testboards aanwezig en er worden gratis slackline workshops gegeven. Tevens zijn er jamsessies overdag en de live band ‘Splendid’ en de boys van ‘Klup Tropicana’ zullen een bijdrage leveren aan het avondprogramma.