TOP

Nieuw: Supra sneakers voor dames

Na zes lange jaren is het zover. Sneakermerk Supra heeft eindelijk een sneaker collectie gelanceerd speciaal voor vrouwen. Onze conclusie: inkopen!

Pailletten, glitters, dierenprints, folie, metalen, borduursels in combinatie met opvallende kleuren. Sneakermerk Supra gaat heel wat vrouwenharten veroveren met de nieuwe sneakerlijn. Gelukkig introduceert het merk niet alleen nieuwe modellen. Ook Supra’s bestsellers, zoals de Skytop, zijn in het assortiment opgenomen. Deze welbekende modellen zijn echter qua pasvorm en comfort aangepast aan de vrouwelijke voet en leverbaar in een complete dames maatreeks. Na de succesvolle introductie van de Supra kinderlijn eerder dit jaar is het Supra sneaker-assortiment nu compleet.

Mooi paar
Om de introductie van de nieuwe vrouwencollectie te vieren heeft Supra in samenwerking met eyewear merk ‘A-Morir’ de exclusieve A-Morir Skytop gelanceerd. Een hoog model sneaker met aan weerszijden heel veel zwartchroom pailletten, zwarte veters en een opvallende hoge witte zool met dunne witte strepen.