TOP

Asics sluit contract met hockey-international Floris Evers

Asics Benelux heeft hockeyinternational Floris Evers aan zijn "stal" gesponsorde topsporters toegevoegd. De komende twee jaar zal de speler van Amsterdam spelen op Asics hockeyschoenen.

Na afgevallen te zijn voor de Olympische Spelen van Peking heeft Evers zich inmiddels weer terug geknokt in de selectie van het Nederlandse elftal. Daarnaast is Evers een graag geziene gast in tv-programma’s en de geschreven media. Tijdens de afgelopen Olympische Spelen was hij een aantal keer medepresentator bij het avondprogramma van Mart Smeets.

Paul Hartman, Atleten Coordinator van Asics Benelux, is verheugd met de komst van Floris Evers: “Wij zijn altijd op zoek naar ambassadeurs die passen bij het merk Asics. Met zijn frisse spel en zijn positieve verschijning is Floris echt een aanwinst voor ons merk.” 

Evers zal gaan spelen op een speciale uitvoering van het nieuwe topmodel van Asics, de Gel-Platinum. Die schoen is voor heren en dames in beperkte oplage te verkrijgen bij de meeste hockeyspecialisten.