TOP

Arnhemse Stockdagen: binnenkijken bij designers

Van 31 januari t/m 3 februari 2013 vinden de Arnhemse Stockdagen plaats. Meer dan 40 Nederlandse ontwerpers openen vier dagen lang hun deuren voor het publiek.

Loop de moderoute door de Arnhemse binnenstad en het modekwartier en grijp je kans om een jurkje van Spijkers en Spijkers te kopen of de mooiste designerstoffen voor je eigen ontwerp. Daarnaast is er iedere dag een veelzijdig programma; van workshops, rondleidingen en exposities tot films, lezingen en feestjes.

Een kijkje in de keuken
Allemaal hebben we wel eens van ze gehoord, de ontwerpers van de Arnhemse modeacademie Artez. Velen van hen weten op internationaal niveau te opereren, maar vaak zijn ze nog in Nederland gevestigd waarvan een groot deel zich nog steeds in Arnhem bevindt. Ze openen hun deuren voor iedereen om een kijkje achter de schermen te nemen en bieden daarnaast een ruim aanbod aan producten. Van leer tot stoffen en fournituren en van stoelen tot kleding.

Een greep uit de deelnemende merken:The People Of The Labyrinths, Trix en Rees, Spijkers en Spijkers, Humanoid, Sjaak Hullekes, Elsien Gringhuis, Furansu (Annie Ching), Sophie #1234567+, Raafh, Sanne Jansen.

Stockdagen arrangement
Tijdens de Arnhemse Stockdagen zijn er voor de bezoekers ook andere activiteiten georganiseerd. Zo heeft het mode en design hotel ‘Modez’ speciaal voor deze dagen een arrangement samengesteld. Daarnaast is er een bijzondere samenwerking met lokale restaurants en cafe’s met speciale aanbiedingen, exposities en een feest.