TOP

Antwerpse modebeurs Gallery2020: dit zijn de exposanten

Op 7 en 8 augustus vindt de tweede editie van de Antwerpse modebeurs Gallery2020 in de Antwerp Expo plaats. Wij zetten de belangrijkste mannen- en vrouwenmodemerken voor je op een rij.

Afgelopen winterseizoen werd de eerste editie van Gallery2020 gehouden in het Belgische modemekka Antwerpen. Na deze succesvolle start showen opnieuw een flink aantal exclusieve vrouwen- en mannenmodemerken hun nieuwste lente- en zomercollecties 2012 in het Antwerp Expo. Deelnemer is onder andere het grote agentschap Fashion Club 70 met merken als Pierre Balmain, Mauro Grifoni, Just Cavalli, J Brand, D.A.T.E, Liu Jo en de accessoires en schoenen van Jil Sander Navy shoes.

Verder vind je er ook het Belgische merk Essentiel, Just.B, Stills en het Nederlandse Juffrouw Jansen.

Mannenmode
Verder is er een mannenmodegedeelte, dat overigens wel veel kleiner is het vrouwenmodegedeelte met Daggs, Azzaro en Robert Graham. De complete deelnemerslijst vind je op de site van Gallery2020.

Over de beurs
De merken krijgen de kans om op Gallery2020 niet alleen hun collecties laten zien, maar ook hun visie neer te zetten. De beurs wil naar eigen zeggen een ‘ervaring’ bieden en wordt een omgeving waarin ‘mode en cultuur in elkaar overlopen’. Globalisering en nieuwe media staan centraal bij Gallery2020, net zoals muziek en technologie. Toonaangevende nationale en internationale bloggers worden uitgenodigd om hun kijk op de wereld in 3D weer te geven, speciale platformen geven een boost aan jong talent en debatten, workshops en seminaries onder leiding van opinionleaders en specialisten verdiepen zich in de toekomst van de retail- en de modesector, en bespreken onderwerpen en thema’s waar de modeprofessionals vandaag veel vragen en meningen rond hebben.