TOP

Nike lanceert Lunarglide deel 3

Extra stabiliteit en demping kon Nike hardloopschoen Lunarglide nog wel gebruiken. Dit najaar introduceert het sportmerk dan ook een derde versie van dit onder de recreatieve hardlopers erg populair hardloopmodel.

Mannen en vrouwen kunnen tijdens het hardlopen wel de nodige steun gebruiken. Nike heeft daarom het mode Lunarglide gefinetuned. Het resultaat is een vernieuwde versie geschikt voor vrijwel alle lopers. Een hielclip verwerkt in de Lunarglide is verbonden met de zool van de schoen en beweegt mee met de voet. De clip schijnt de renner extra stabiliteit en pasvorm te geven tijdens het lopen. Ook de band die rond de middenvoet loop en vast zit aan de veters zou voor extra steun zorgen omdat het subtiel aan de onderkant van de voet trekt. Volgens Nike wordt de algehele ondersteuning versterkt door de groeven over de lengte aan de onderkant van de inlegzool.

Dynamic support

Nike heeft ten slotte ook nog de Nike Dynamic support in Lunarglide deel 3 verwerkt. Dit is een middelzool die bestaat uit twee tegengestelde types foam om de loper zowel steun als demping te geven. De nieuwste Nike Lunar is in de fysieke winkels te koop en tevens verkrijgbaar via de webshop. Wil je meer weten over de technische specificaties van deze hardloopschoen bekijk dan het filmpje.