TOP

America Today opent shop-in-shops in De Bijenkorf

Na de online samenwerking met De Bijenkorf gaat America Today ook fysiek verkopen in het warenhuis.

America Today gaat shop-in-shops openen in twee vestigingen in De Bijenkorf. De stap is een vervolg op de eerdere online samenwerking tussen beide bedrijven. Dat meldt America Today in een persbericht.

De shop-in-shops worden in januari geopend in de Bijenkorf-vestigingen in Rotterdam en Den Haag. De winkel in vestiging Rotterdam is op 18 januari geopend, een dag later, op 19 januari, opent de shop-in-shop in de vestiging in Den Haag. Beide vestigingen beginnen met het aanbieden van de juniorcollectie.

E-commerce manager Gerdien van Vuurde laat weten: “We zijn erg tevreden met de verkoopresultaten van onze collectie op de online kanalen van De Bijenkorf en verwachten dan ook veel van de uitbreiding naar de fysieke winkels. De samenwerking past daarnaast mooi in de omnichannel strategie die we voor America Today hebben ingezet en maakt onze collectie nog beter beschikbaar voor onze doelgroep.”

Sinds september zijn de junior, vrouwen- en mannencollectie van America Today verkrijgbaar in de webshop van de Bijenkorf.