TOP

Advertorial: Melline Fashion Agency brengt schitterende merken naar Nederland!

Van 12 t/m 16 Maart staat Melline in World Fashion Centre te Amsterdam met uitzonderlijk mooie collecties van voornamelijk Italiaanse merken voor herfst/winter 2012/2013 seizoen. Alle merken doen hun intrede in Nederland en Melline heeft de volledige exclusiviteitrechten voor de BeneLux.

Melina Basak, eigenaresse van nieuwe modeagentschap heeft ingespeeeld op de behoefte aan elegante merken in Nedeland en wist diverse merken te selecteren en aan zich te binden.
Paar voorbeelden: “Conte of Florence”, dit bekende sport/fashion merk is elders in Europa erg bekend. Hier wel bekend onder golfers, skiërs en zeilers maar nog niet te koop in Nederland.
“Tuscan’s” moderne en elegante Toscaanse lederen kwaliteitstassen; van trendy fashiontassen tot blikvangende businessliners. Alles van echte toscaanse kwaliteit. Uiteraard “Made in Italy”.
Er was meteen een klik met Tuscans: “Het zijn open en creatieve mensen met meer dan 20 eigen winkels wereldwijd en honderden verkooppunten’.
“Rocco Ragni” een heel mooi elegant Cashmere merk; trendy maar ook erg vrouwelijk, van top kwaliteit. “Roggo Ragni heeft trouwens ook herenkleding”, zegt Melina snel tussendoor. Kwaliteit is zo mooi, draagt heerlijk en het laat je op en top vrouw voelen. Voor de charmante, stoere maar ook voor de onafhankelijke vrouw.  Melline wil samen met Rocco Ragni de Italiaanse klasse overbrengen.

Er is grote interesse van winkeliers voor deze exclusieve merken. Een andere collectie zijn jassen van een superelegant merk uit Florence. Ze hebben schitterende jassen; een jas waarin je een metamorfose tot diva ondergaat. De vrouw mag gezien worden in haar vrije tijd maar ook tijdens haar werk en carriere. Ze valt op en de vrouwelijkheid komt tot leven. Melline heeft ook opvallend mooie herenoverhemden opgenomen in haar collectie. We laten de mannen zeker niet ongemoeid aangezien charme en klasse niet enkel tot vrouwen behoren.

Daarnaast komen er vanaf de zomer nog vier kledingmerken bij die zowel voor heren als dames een schitterende collectie hebben. De merken houden ze nog even voor zichzelf. Ook staat een project met designers uit internationale modewereld in de planning. Maar daar zullen we later ongetwijfeld meer over horen. Wat we nu zeker niet mogen missen:
Hierbij worden alle winkeleigenaren en inkopers uitgenodigd om tussen 12 – 16 Maart naar
World Fashion Centre in Amsterdam te komen om de schitterende collecties te bekijken en kennis te maken met Melline.  Toren 2, 5e Etage, Ruimte 10.

Website: www.melline.nl
E-mail: info@melline.nl