TOP

Digel lanceert iSuit

Mannenmodemerk Digel komt met een iSuit op de markt. Dit is een pak waarmee je je mobiele telefoon op kunt laden. In de binnenzak van het jasje zit een mobiele accu waarmee alle types smartphones kunnen worden opgeladen op elk willekeurig tijdstip.

De accu helpt de gebruiker een lege, of bijna lege, batterij op te laten tot het gewenste energielevel. Het pak is geschikt om mee te reizen en in het dagelijks leven te gebruiken vanwege de kleine afmetingen van de accu. De accu past makkelijk in de binnenzak waardoor de mobiliteit van de gebruiker en het draagcomfort niet gehinderd worden.

Beschermende stof
De smartphone kan volgens Digel ‘bijna onmerkbaar’ tegen het lichaam worden gedragen. De binnenzak is gevoerd met een speciaal voor Digel ontwikkelde stof. Deze kledingstof zorgt ervoor dat de gebruiker beschermt wordt tegen de mobiele straling waardoor er zonder problemen kan worden gecorrespondeerd. De stof die gebruikt wordt voor de iSuit heeft een hoog lycra-gehalte en kreukt niet. Op het vakje van de accu staat een etiket met een QR-code die wordt gelinkt naar een filmpje over het gebruik van de iSuit.