TOP

Acid House X Color Blocking op O.W.A.P

De colorblocking trend kun je vrijdag 22 april mooi toepassen op de Original Warehouse Acid Party. De bizarste en kleurigste outfits maken kans op een prijs.

Ook dit jaar wordt er weer een prijs uitgereikt aan degene die er het meest in geslaagd is om de aanwezige netvliezen een permanent kleurtrauma te bezorgen tijdens O.W.A.P., The Original Warehouse Accid Party in de Gashouder op het Westergasterrein aanstaande vrijdag. Denk aan exploderende regenbogen, op hol geslagen stoplichte en opgevoerde carnavalswagens.

Met het geruststellende geluid van de afgaande sirenes op de achtergrond wordt er een speciale studio ingericht waar je de gelijkenis met een ontplofte verfbom kan vertonen aan de camera.

Uit al deze hysterische foto’s, die op de O.W.A.P. facebook pagina verschijnen, zal er een winnaar worden verkozen. Uit de vijf foto’s die het meest als “Vind ik leuk” zijn bevonden, kiest de vakjury de winnaar. De vakjury bestaat onder andere uit Bas Kosters en Shirley Hart.

De buit: 2 kaarten voor Valtifest en daar aangekomen wacht er een dikke magnum fles champagne, die je kan ophalen in de O.W.A.T. tent.