TOP

7 For all Mankind opent winkel in Antwerpen

Het Amerikaanse premium jeanslabel 7 For All Mankind opent haar tweede Europese winkel in Antwerpen. De opening staat gepland rond 15 juni. Daarnaast staan er nog verschillende winkelopeningen in Europa op de planning.

De nieuwe winkel van 7 For All Mankind ligt aan Shuttershofstraat 16 in Antwerpen. Hier zal de volledige collectie van het merk verkocht worden, zowel voor mannen als vrouwen. Het interieur is een combinatie van zebranohout, gelakt wit hout, beton en grijze natuursteen. Bijzonder is de driezijdige spiegel bij de paskamers, voor een perfecte passessie van je jeans.

7 For All Mankind opende de eerste Europese winkel een jaar geleden in Parijs. De winkel in Antwerpen wordt geopend in samenwerking met Fashion Club 70, verkoop- en retailpartner voor de Benelux. De winkel in Antwerpen wordt door het bedrijf gezien als een cruciale stap in de retailstrategie van 7 For All Mankind. Er moeten de komende maanden winkels komen in de belangrijkste Europese steden: Milaan, Düsseldorf, Berlijn, Parijs, Rome en Londen. Ook in het Midden Oosten (waar al boetieks zijn in Dubai, Beirut en Koeweit Stad) komen meer winkels.

7 For All Mankind is onderdeel van het Amerikaanse megaconcern VF Corporation, ook eigenaar van oa. Lee, Wrangler, The North Face en Nautica.