TOP

1001ste winkel sluit zich aan bij Fashioncheque

Vorig jaar zomer sloten de eerste winkels zich aan bij fashioncheque. Vandaag sluit alweer de 1001ste winkel zich aan als verstrekker en ontvanger van de modecadeaubon.

De aansluiting van Konijnendijk Mode in Zuid-Beijerland zorgt ervoor dat fashioncheque de grootste en meest geaccepteerde modecadeaubon van Nederland is. Om dit te vieren brengt fashioncheque een limited edition op de markt. Eigenaar Paul Konijnendijk van de 1001ste winkel mag de cheque vandaag als eerste in ontvangst nemen. “Ter gelegenheid van de 1001ste winkel komt deze limited edition in de themaverpakking Duizend en één nacht. We willen ons onderscheiden van andere bonnen,” zegt Mabel Nummerdor van fashioncheque. Fashioncheque streeft naar een zo groot mogelijk netwerk van modewinkels waar de cadeaubon kan worden verzilverd en gekocht. Voor het einde van 2009 wil Fashioncheque nog eens duizenden winkels aansluiten. “Onze missie is om nieuw geld op de modemarkt te brengen,” legt Nummerdor uit.

De cadeaubon is verkrijgbaar in bedragen van 20, 50 en 100 euro. Fashioncheque is verkrijgbaar bij aangesloten modeondernemers en alle Nederlandse postkantoren. Om te zien waar geshopt kan worden met de giftcard, kun je zoeken in de shopfinder op de website.