TOP

Zo zien de nieuwe winkels van Scotch & Soda eruit

Scotch & Soda breidt de komende zes maanden het bestaande winkelbestand uit met 15 nieuwe fysieke winkels. De eerste in die reeks is geopend in Utrecht.

Met de opening van 15 nieuwe zaken telt het modeconcern straks 250 zaken. Het is een nieuwe stap die gepaard gaat met de lancering van een nieuw logo en merkidentiteit. De reeks openingen is dinsdag 16 maart afgetrapt met de winkel in Utrecht die is gevestigd in een authentiek herenhuis met twee verdiepingen aan de Oudegracht.

De winkel in Utrecht van Scotch & Soda.

Mall of the Netherlands

Donderdag 18 maart gaan de deuren open van de nieuwe winkel in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam, het nieuwe winkelcentrum dat die dag ook zijn officiële opening beleeft.

De winkel in Westfield Mall of the Netherlands.

Grootste flagshipstore

Daarna volgt de winkel op de Hooge Steenweg in Den Bosch op 25 maart; die is met 510 vierkante meter de grootste flagshipstore wereldwijd. Het pand is ook speciaal: het is een voormalig theater uit 1919 in de stijl van de Amsterdamse School. De overige 12 nieuwe winkels openen over de hele wereld, van Duitsland en Polen tot Amerika, Israël, India en Australië. Bij de inrichting van de nieuwe winkels wordt duurzaam te werk gegaan, door het gebruik van ledverlichting, FSC-houten visgraatvloeren, nieuwe hangers gemaakt van gerecyclede materialen en duurzame tapijten.

Een impressie van het pand in Den Bosch op de Hooge Steenweg.

Foto’s: Scotch & Soda