TOP

Wintertrends 2012/2013 volgens Tony Bannister en Christine Boland

Het lijkt nog ver weg: de winter van 2012/2013. Voor stylisten die daar toch al mee aan de slag gaan, presenteren Tony Bannister en Christine Boland de trends voor dit seizoen op 21 juni 2011.

Christine Boland weet als geen ander de trends helder, verrassend en overtuigend in woord en beeld te brengen. Ze laat de samenhang zien tussen het wereldnieuws, de tijdgeest en ontwikkelingen in de mode. Daarnaast zal ze expliciet aandacht besteden aan de kleuren, het kleurgevoel en de kleurcombinaties voor 2012-2013.

Tony Bannister van het Australische trendbureau SCOUT is nog niet zo bekend, maar dat kan na het zien van zijn presentatie veranderen. Zijn focus zal liggen op menswear & casualwear.  Bannister combineert zijn inzichten in de markt wereldwijd met creativiteit om te komen tot bewezen prognoses.  Zijn informatie is verfrissend, praktisch en kan perfect aanlsuiten bij de behoefte van Nederlandse fashion professionals.

Op veler verzoek wordt dit keer niet alleen vrouwenmode belicht, maar passeren ook mannenmode en casualwear de revue. Er wordt niet alleen inspiratie geboden, ook realistisch toepasbare informatie gegeven, die direct toepasbaar is.

Inschrijven kan via http://www.appletizer.nl/
De entreeprijs is € 250,00 per persoon (excl. BTW).
Locatie: Dutch Design Hotel Artemis aan het John M. Keynesplein 2 in Amsterdam