TOP

Winnaars Ispo Brandnew Awards

Ispo heeft de winnaars bekend gemaakt van de Ispo Brandnew Awards. Deze awards worden jaarlijks in acht categorieën uitgereikt aan jonge en vernieuwende bedrijven in de sportbranche.

De categorieën van de Ispo Brandnew Awards zijn: overall, accessoires, eco/fairtrade, fitness, hardware, sportswear, style en urban style. De winnaar van de Overall Award is het sportmerk On. Dit hardloopmerk wordt geprezen om een nieuw systeem op het gebied van schokdemping. Hun ‘Cloudtec’-technologie is een 3-D-element dat ervoor zorgt dat schokken niet alleen verticaal, maar ook horizontaal worden gedempt. Dit nieuwe systeem zorgt ervoor dat spiergroepen die bij het lopen met ‘reguliere hardloopschoenen’ niet worden getraind, nu ook sterker gemaakt worden. 

 

Winnaars
De Hardware Award is gewonnen door het merk Boo Bicycles. Deze fietsen zijn door de 23-jarige student en fietser Nick Frey gemaakt en bestaan voor het grootste gedeelte uit bamboe. De Eco/ Fair Trade Award is door het klimmerk Monkee gewonnen, hun accessoires en kleding zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Moticon won met de SkiGo de award voor accessoires. Zij hebben een sensor ontworpen voor in de zool van skischoenen die zorgt voor continue feedback voor de leerling, die dit via oordopjes te horen krijgt.
De Sportswear Award ging naar UTY. De Fitness Award won Hock Design, de Style Award ging naar ZKHT en de Urban Style Award is gewonnen door Elmoto.