TOP

Nieuw in Nederland: kinderlijn Billionaire Junior

Het exclusieve Italiaanse merk Billionaire Junior is nu ook in Nederland verkrijgbaar. De collectie mikt op het hogere segment. Het motto luidt in elk geval 'kids today, successful people tomorrow'.

Billionaire Junior is nog niet zo lang op de markt: de zomercollectie 2010 is de eerste collectie die wordt uitgeleverd. De campagne die is gestart ter ondersteuning van de lancering laat zien dat het merk glamourkids op het oog heeft. De ontwerpster van het merk is dan ook de bekende Italiaanse tv-persoonlijkheid Elisabetta Gregoraci Briatore. Zij is getrouwd met Flavio Briatore, voormalig Formule 1-teamchef bij Benetton en Renault.

De collectie van Billionaire Junior omvat sportieve kleren bedoeld om in te spelen, maar daarnaast die items waarin je ze overal mee naar toe kunt nemen en dan vooral de speciale gelegenheden.Het merk wordt geproduceerd en gedistrubueerd door Gimel Italy. Zodoende staat Billionaire Junior voor een goede makelij.

De agent voor de Benelux is Aricamare. Naast het agentschap voor de merken Hatley uit Canada, Collezione Lamborghini uit Italië, Contara uit Berlijn, Galerie Animaux en nu dus ook Billionaire Junior heeft Aricamare een eigen webwinkel. Billionaire Junior is ook te zien op Pitti Bimbo in Florence. De wintercollectie van Billionaire Junior is nog tot en met eind maart te orderen bij Aricamare.

Telefoon: 06-19630863