TOP

Winkelier ontwerpt zelf shirts op website John Miller

Shirtmerk John Miller biedt ondernemers sinds kort een online ontwerptool aan. Zij kunnen hiermee samen met de klant een eigen overhemd ontwerpen.

Herenmodespeciaalzaken die het maatwerkpakket van John Miller aanbieden kunnen met behulp van deze website een uniek John Miller maatwerkhemd ontwerpen en bestellen. Alle gekozen opties worden direct gevisualiseerd in een 3D-model van het shirt.

Keuzes
Wanneer een winkelier met zijn klant een shirt samen gaat stellen op de website, kan gekozen worden uit verschillende stoffen, knopen, biezen en garens. Ook de pasvorm staat niet vast. John Miller wil voor iedere man een goed passend shirt aanbieden, datis mogelijk nu de consument het kledingstuk zelf kan samenstellen.

Details
Klanten kunnen persoonlijke details toevoegen aan het overhemd. Zo is er de optie om initialen of een datum te laten borduren op het hemd. Ook kan de consument kiezen voor een bijpassend pochet. Het compleet zelf samengestelde overhemd wordt binnen twee weken geleverd aan de winkelier die via het John Miller Maatwerkpakket een artikel bestelt.