TOP

Winkelbeurs gelijktijdig met Textilia Mode Experience

Over ruim een maand is het zover. Op maandag 7 november, tijdens Textilia Mode Experience, wordt de eerste editie van Winkelbeurs in Brandboxx Almere gehouden. Een unieke kans voor retailers om zich te laten informeren over de meest uiteenlopende producten en diensten die interessant zijn voor hun onderneming.

Een leuk bericht was het niet voor de retailbranche toen aangekondigd werd dat Easyfair dit jaar niet doorging. Veel ondernemers zijn tenslotte overtuigd van de voordelen die een beurs oplevert voor deze branche.
Het bedrijf StoreInfo, software-leverancier voor kassasystemen, nam daarom de touwtjes in eigen handen en kwam met het idee om zelf een beurs te organiseren. Brandboxx Basement van Brandboxx Almere wordt op 7 november omgetoverd tot dé plek waar retail-Nederland elkaar ontmoet.

Bezoekers van Winkelbeurs kunnen een interessante mix van exposanten verwachten. Op de website van Winkelbeurs is een overzicht te vinden van de exposanten die zich inmiddels hebben aangemeld. Toegangskaarten voor de Winkelbeurs zijn gratis, er zijn al ruim tweehonderd toegangskaarten aangevraagd, meld je dus snel aan via info@winkelbeurs.nl

Ter afsluiting van beide events houdt Textilia Mode Experience de netwerkborrel op het horecaplein van Winkelbeurs. Een fantastische gelegenheid om waardevolle contacten te leggen.
We zien elkaar graag op 7 november in Brandboxx Almere!

Meer informatie over Textilia Mode Experience