TOP

Webwinkel D.A.R.E Kidswear opent kinderwinkel in Ede

Onlinewinkel Dare Kidswear gaat een fysieke winkel met kinderkleding openen in Ede. "Onze droom wordt hiermee werkelijkheid", reageren de oprichters Alex van Beek en Dagmar van Beek-Van Rheenen.

Alex van Beek en Dagmar van Beek-Van Rheenen startten twee jaar geleden met de webwinkel D.A.R.E Kidswear. Er werd uitsluitend kleding en aanverwante accessoires van gerenommeerde merken verkocht: Diesel, Energie, Gsus, Miss Sixty, Pepe Jeans, Beets, Hound, Kunstboer, Rockefella, Danefae, Mingface, Chinche, Takkoda, etc. Daarmee bouwde de webwinkel al snel een internationale klantenkring op en inmiddels weten onder andere Belgen, Denen en Finnen de online shop met regelmaat te vinden.

Deze lijn wordt ook doorgetrokken naar de winkel in Ede. “Ons concept is uniek voor de Nederlandse markt”, menen Alex en Dagmar. “Zo hebben we een jeanswand van maar liefst zes meter lang en is er keuze uit een ruim assortiment specials. Ondanks het feit dat we merkkleding verkopen, willen we het vooral ook betaalbaar houden. En jong en oud kan bij ons shoppen, want sommige specials zijn ook verkrijgbaar in volwassen maten. Daarnaast kun je straks ook voor een leuk (kraam)cadeautje bij ons terecht.”

Dagmar en Alex: “Dat we in zo’n korte tijd zoveel klanten in onze webwinkel kregen, hadden we natuurlijk gehoopt, maar onze verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Kopen via internet is geen taboe meer, steeds meer consumenten ontdekken het.”

Intussen werd het ondernemerspaar ook agent en distributeur voor verscheidene kledingmerken, en openden ze zodoende recent een showroom in Ede. Maar daar hield de ondernemersgeest niet op en ontstond het idee om een echte winkel te openen in het centrum van Ede. Na enkele panden bezichtigd te hebben viel het oog op een ruim winkelpand aan de Grotestraat 95. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de binnen- en buitenzijde van het pand. De winkel krijgt een open uitstraling met veel kleur, de huidige pui verdwijnt en maakt plaats voor veel glas.
Openingsfeest D.A.R.E Kidswear

Donderdag 1 oktober a.s. gaat D.A.R.E Kidswear open, maar op zaterdag 3 oktober staan verschillende activiteiten op het programma. “Dan zijn er leuke openingsacties. We delen uniek genummerde flyers uit waarmee het winkelpubliek kans maakt op gratis af te halen cadeaus. Als speciale actie mag de klant bij aankoop van een jeans, een gratis T-shirt tot een waarde van € 26,95  uitzoeken. En iedereen die komt kopen bij D.A.R.E Kidswear maakt kans op een professionele fotosessie voor de winkel”, verklappen de ondernemers.