TOP

WebArchitects hoofdsponsor Webwinkel Vakdagen 2011

Full service internetbureau en specialist in E-business WebArchitects is hoofdsponsor van de Webwinkel Vakdagen 2011. Zij tonen daarmee hun grote vertrouwen in de vakbeurs die haar vijfde succesvolle editie ingaat.

WebArchitects neemt al sinds de eerste editie van de Webwinkel Vakdagen in 2007 deel aan de beurs. Het bedrijf begeleid bedrijven bij hun online ambitie en communicatie vanuit een breed product- en dienstenpakket op het gebied van webdesign, content management, Search Engine Marketing, usability en strategie. WebArchitects, dat naast onderscheidende webwinkels ook interactieve marketingcampagnes en effectieve integratieoplossingen ontwikkelt, realiseerde sinds de oprichting in 2001 een indrukwekkende groei. In 2007 en 2008 werd het bedrijf genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50.

Vanwege het succes van de vorige edities en de grote interesse van bezoekers in de e-commerce diensten van WebArchitects heeft het bedrijf dit jaar besloten haar deelname grootser aan te pakken.

“De afgelopen vijf jaar hebben wij de Webwinkel Vakdagen uit zien groeien tot het belangrijkste event van de e-commerce branche. Het is DE plek waar vraag en aanbod uit de branche elkaar ontmoet. We hebben de afgelopen jaren dan ook veel goede contacten gelegd die tot diverse mooie projecten hebben geleid. Reden voor ons om dit jaar grootser uit te pakken”, aldus Jeroen van Stijn, Commercieel en Marketing Directeur van WebArchitects.

WebArchitects, the E-business company
WebArchitects is gespecialiseerd in E-business. Het bedrijf levert aantrekkelijke webwinkels, krachtige marketinginstrumenten en intelligente order management oplossingen. In 2007 nam het bedrijf de achtste positie in op de Deloitte Technology Fast 50 en in 2008 veroverde het de 84e plek in de Deloitte EMEA 500. WebArchitects bedient klanten in een breed marktspectrum van het MKB tot grote ondernemingen. Daartoe behoren onder meer Ricoh, Fleurop, Proost & Brandt, Expresso Fashion en Barts Winter Essentials.

Contactpersoon: Stephanie Doggen
WebArchitects B.V.
Joop Geesinkweg 999
1096 AZ Amsterdam
T: 020-6717171
E: s.doggen@webarchitects.nl
W: www.webarchitects.nl

Over de Webwinkel Vakdagen
De Webwinkel Vakdagen is al vier jaar lang de vakbeurs in de Benelux voor multichannel e-commerce. De Nederlandse e-commerce sector groeit. De online consumentenbestedingen zijn het afgelopen jaar gestegen tot ruim 6 miljard euro. Voor de meeste retailers is online daarom ook de kern van de groeistrategie voor de komende jaren. De Webwinkel Vakdagen biedt online ondernemers actuele informatie over het optimaal inzetten van multichannel e-commerce en online marketing.

De vijfde editie van de Webwinkel Vakdagen vindt plaats in de jaarbeurs Utrecht op 26 en 27 januari 2011.

Contactpersoon: Anneke Loeffen
Organisatie Groep Zuid B.V. (OGZ)
Nuenenseweg 167
5667 KP Geldrop
T: 040 – 2979494
E: anneke@ogz.nl
W: www.ogz.nl