TOP

WE Fashion gaat collectie aanbieden via Wehkamp.nl

WE Fashion gaat dit najaar de collectie ook via Wehkamp.nl verkopen. Volgens ceo van het modebedrijf, Wouter Klok, is het online warenhuis 'de Nederlandse A-locatie op het web'. De kleding blijft ook te koop op Wefashion.com.

Het aangaan van strategische allianties met toonaangevende retailers past binnen de groeistrategie van Wehkamp.nl. Ceo Paul Nijhof legt uit: “Consumenten willen steeds minder plaats- en tijdgebonden zijn voor hun (mode)inkopen. Daarom steken we bij wehkamp.nl veel tijd en energie in het optimaliseren van onze gemak propositie: shoppen op een tijdstip en plaats die de consument zelf kiest. De samenwerking met WE Fashion is dus een mooie win-win situatie is. Ik ben dan ook zeer blij en trots op het feit dat we de samenwerking mogen aankondigen met een van Nederlands grootste moderetailers”.

WE over Wehkamp
Ceo van We Fashion, Wouter Kolk, roemt het grote bereik van Wehkamp.nl onder Nederlandse consumenten: “Wehkamp.nl is de Nederlandse A-locatie op het web en daarmee voor ons dé partner voor online verkoop. Door deze samenwerking is onze collectie naast onze eigen webshop en winkels ineens beschikbaar voor een miljoenenpubliek.”

WE Fashion is niet de eerste die naast een eigen online verkoopkanaal ook collecties bij Wehkamp.nl verkoopt. C&A, Hunkemöller en schoenketens Mango en Sacha gingen de modeketen voor.