TOP

Origineel: Brunotti catwalk op het water tijdens AFW

Surfmerk Brunotti wil zich verder ontwikkelen richting lifestyle fashion en zag de Amsterdamse Fashion Week als de gelegenheid om haar Spring collectie 2013 te introduceren. Van top tot teen gekleed in Brunotti kleding verplaatsten 25 modellen zich al suppend vrijdag 13 juli 2012 over de Amsterdamse grachten.

Door suppend door de stad te gaan tijdens de Amsterdamse modeweek wil Brunotti het accent leggen op de combinatie tussen fashion en surf. De Spring 2013 collectie van het lifestyle kledingmerk kenmerkt zich door producten met een surfy college look en vintage details. De collectie bestaat uit hoodies, T-shirts, polo’s, sweat pants, walkshorts en jacks. Brunotti richt zich met deze nieuwe collectie ook meer op lifestyle winkels.

Catwalk op het water
Met de regelmaat van de klok fungeren de Amsterdamse grachten als een catwalk voor sportmerken. Behalve Brunotti, gebruiken ook O’Neill, Naish en Mistral suppen als middel om hun merk en kleding te promoten.

Suppen?
Suppen de waterSUP staat voor Stand Up Paddle boarden en komt oorspronkelijk uit Hawaï. Met een groot surfboard en een peddel verplaats je jezelf over het water. Ondanks dat het suppen reeds werelds ‘snelst groeiende watersport’ wordt genoemd, is het in Nederland nog een relatief jonge en kleine sport.

Show gemist? Bekijk dan de video.