TOP

Waalwear Kids start met BF Gold

Waalwear Kids presenteert een nieuwe pre-springlijn. Het gaat om feestelijke kleding voor bruiloften en communie. Het exclusieve label, ondergebracht bij Barbara Farber, heet Barbara Farber Gold.

“Mijn inspiratie voor deze nieuwe BF Gold collectie is gebaseerd op het thema Dollhouse Chic, een modehuis voor kleine dametjes, verteld Arianne, conceptdesigner Barbara Farber. De collectie speelt met verhoudingen door uitvergrotingen en is hier en daar over de top, met een knipoog. BF Gold ziet in een grote bloem bijvoorbeeld een schulprokje en bestrooit het met kleine roosjes.

Barbara Farber Gold kiest voor rijke verfijnde stoffen en luxe details. De collectie is breed met jurken en rokken in verschillende silhouetten, variërend van traditioneel tot modieus. Je kunt ze combineren met luxe tops en accessoires. Verschillende witten zijn de basis voor de accentkleuren zilver en brons.

Highlights zijn de volumineuze jurken met voile en de vele ruches op een bolero en de grote kraag op een satijnen jas. Bouclétasjes, haarbanden met roosjes en strikken, een stoffen ketting, geborduurd met kralen en steentjes maken het beeld compleet.

De Pre Springcollectie van BF Gold wordt vanaf mei 2010 verkocht aan de detaillist en in november 2010 uitgeleverd. De maatranges zijn: BF Gold Girls 92-164 en BF Gold Mini: 74-104.