TOP

Voyar La Rue lanceert schoenenlijn

Het Nederlandse vrouwenmodelabel Voyar La Rue lanceert een schoenenlijn. Een test werd door de partnerstores goed ontvangen, waarop het merk besloot de schoenenlijn uit te breiden.

De kledingcollectie van Voyar La Rue wordt deze zomer uitgebreid met een schoenenlijn. De collectie bestaat uit drie verschillende modellen: een sandaal met blokhak, een enkellaarsje en een hogere laars. Alle modellen zijn er in de kleuren zwart, cognac, zilver, roze, wit en goud. Voor de binnenkant van de schoenen is echt leer gebruikt.

Test

Voyar La Rue deed afgelopen seizoen al een test met de verkoop van een aantal schoenen bij de partnerstores. Dit bleek een succes, waardoor de collectie nu wordt uitgebreid. De ontwerpen van de schoenen zijn gebaseerd op de thema’s van de kledingcollectie. De winkel verkoopprijzen variëren tussen de € 99,95 en € 169,95.

Vijf jaar bezig

Voyar La Rue werd in 2015 opgericht door Emma van Straaten, die begon met het ontwerpen van statement T-shirts en sweaters. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een totaalcollectie van 200 stuks per seizoen. Inmiddels zijn er ongeveer 70 verkooppunten in Nederland en België. Een schoenenlijn stond altijd al op het verlanglijstje van Van Straaten.