TOP

Voorraden Score richting de uitverkoop

De voorraden van jeansketen Score zijn opgekocht door MFG Group, het bedrijf van Martijn Rozenboom. Score Group en Chasin' werden in juni failliet verklaard.

credit beeld: Score

Ondernemer Martijn Rozenboom heeft een akkoord van de curator voor het overnemen van de voorraden van Score. Deze gaan linea recta de uitverkoop in bij de winkels van de jeansketen, die tijdelijk opengaan voor de verkoop van deze voorraad. Rozenboom is niet van plan om de keten door te starten en ook wordt hij geen eigenaar van het merk, zo schrijft Retailtrends.

‘Recovery specialist’ Rozenboom is geen onbekende voor bedrijven die over de kop gaan in de moderetail. Hij zou betrokken zijn geweest bij meer dan 30 faillissementen in de branche waarbij zijn businessmodel volgens een vast patroon verloopt: het failliete bedrijf opkopen, de merkrechten doorverkopen en de boedel liquideren Eerder was eerder betrokken bij de doorstart van onder meer de merken van de FNG Group, Op=Op Voordeelshop, Dungelmann Schoenen, Invito en SuperTrash. Ook meldde hij zich bij de curator voor de overname van het in februari failliet gegane Sandwich Fashion Company.

Eerder deze maand werd bekend dat  Chasin’, de andere formule van Score, een doorstart maakt onder de JOG Group uit Alblasserdam, het moederbedrijf van het merk Garcia en retailformule Jeans Centre.