TOP

Vodafone en Amsterdam Fashion Week lanceren mobiele app

Vodafone heeft samen met Amsterdam Fashion Week (AFW) een nieuwe App gelanceerd. Met deze applicatie kun je deze week, van 11 tot 15 juli, filmpjes van shows bekijken en weet je precies waar de modefeestjes zijn.

De App geeft de allerlaatste ‘last minute’ informatie over het Up- en Downtown programma van Amsterdam Fashion Week. Ook vind je met deze App alle modefeestjes en trendy evenementen die tijdens Fashion Week georganiseerd worden. Daarnaast bevat de App het dagelijkse programma met plattegronden, foto’s, video’s en extra informatie over de showende ontwerpers. De App is gratis te downloaden in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).

Het programma
Het officiële programma, het uptown programma, vindt plaats van vrijdag 6 tot en met 15 juli 2012 in de Amsterdamse binnenstad. Het catwalkprogramma op Cultuurpark Westergasfabriek is geprogrammeerd van woensdag 11 tot en met zondag 15 juli. Naast het Uptown programma (het officiële Amsterdam Fashion Week catwalkprogramma op Cultuurpark Westergasfabriek) is er ook het Downtown programma. Dit Downtown programma is bedoeld voor iedereen die de modeshows tijdens Amsterdam Fashion Week niet kan bezoeken maar wel geïnformeerd wil worden over alles wat deze modeweek presenteert.