TOP

Nieuw: mix & match sporthorloge van Nike

Met de lancering van de Nike+ website introduceert het sportmerk een nieuwe serie sporthorloges samen met navigatieproducent TomTom. De Nike+ sportwatch kleuren zijn afgestemd op de kleuren van de Nike sportschoenen.

Consumenten die een nieuwe Nike+ Sportwatch kopen en iedereen die er al een om de pols heeft hangen, heeft toegang tot NikeFuel via de Nike+ website. NikeFuel, de meettechniek van Nike zet het aantal afgelegde kilometers van een renner om in universele bewegingseenheden. Doordat de eenheden universeel zijn, kunnen renners online gemakkelijk hun prestaties vergelijken en delen met die van vrienden en beoefenaars van andere sporten. “Daarnaast stimuleren de NikeFuel-meetgegevens de motivatie”, aldus Joost Jetten, Vice-President Benelux en Zuidelijk Afrika van TomTom.

Modieuze combi
Vorig jaar introduceerde Nike al de eerste serie Nike+ sporthorloges. In deze nieuwe collectie zit ook een exemplaar voor startende renners. Daarnaast heeft Nike dit keer ook goed nagedacht over hoe deze sportaccessoirelijn past in het huidige Nike assortiment. De sporthorloges zijn onder andere verkrijgbaar in klassiek zwart/antraciet, stijlvol antraciet/blauwe gloed en sportief voltgroen en passen daardoor qua looks perfect bij de huidige Nike sportschoenenlijn.