TOP

Vier modewinkels openen in Stadshart Amstelveen

Winkelcentrum Stadshart Amstelveen heeft er binnenkort vier kleding- en schoenwinkels bij waaronder een plus size-kledingwinkel voor vrouwen en een winkel met sportkleding en -schoenen.

Naast Clarks en New Zealand Auckland openen grotematenmerk Belloya en sportwinkel Sport 2000 allebei een winkel in Stadshart Amstelveen. “Om de regionale positie van Stadshart Amstelveen te behouden en te verbeteren is het aantrekken van (nieuwe) winkels en concepten noodzakelijk”, meldt een woordvoerder van Stadshart Amstelveen in een persbericht.

Belloya

Bij Belloya kun je als klant terecht voor grotematenkleding. Het merk verkoopt kleding van basics tot feestjurken en accessoires. “Alle kleding wordt met de grootste zorg ontworpen en geproduceerd waardoor de hoge kwaliteit wordt gewaarborgd”, meldt het merk in het persbericht.

Belloya 2

Belloya 1

Sport 2000

Op woensdag 12 oktober opende de sportwinkel Sport 2000 haar deuren van de winkel in Amstelveen. In de winkel is 1500 vierkante meter aan hardloopoutfits, voetbalshirts, yogakleding, sportschoenen en meer te vinden. Sport 2000 verkoopt kleding, schoenen en accessoires voor verschillende sporten als voetbal, hockey, outdoor, fitness en tennis.

sport 2000

“Bij Sport 2000 staan professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel”, laat het merk in het persbericht weten. “Het Sport 2000 winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en heeft de juiste kennis van de producten in huis, om je zodoende van optimaal advies te voorzien. De laatste trends worden gevolgd, zowel op het gebied van het assortiment als de inrichting van de winkel.”

Verbouwing Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen werkt op dit moment aan de overdekte Rembrandtpassage en vernieuwd het Stadsplein. In de tweede helft van 2016 zullen er nieuwe huurders komen.

“In deze markt is het van belang dat ons winkelcentrum blijft vernieuwen”, meldt Ben Verheijen, Shopping Centre Manager Stadshart Amstelveen, in het persbericht. “De komst van Belloya en Sport 2000 naar Stadshart Amstelveen zorgt voor een nog completer winkelaanbod. Vooral de mix van grote ketens en kleinere speciaalzaken zoals Belloya maken Stadshart Amstelveen uniek in de regio. Met de komst van Belloya spelen wij in op behoeften van onze bezoekers. Op onze Facebook-pagina werd bijvoorbeeld regelmatig gevraagd om winkels waar men grotere maten kan vinden.”

In 2015 is Stadshart Amstelveen voor de tweede keer uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. In 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum vier sterren toegekend. Deze onderscheiding staat voor kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Het winkelcentrum staat voor ‘sfeervol en elegant winkelen’ waar merken en winkels als de Bijenkorf, Scotch & Soda, Zara, Massimo Dutti, G-Star en Superdry te vinden zijn.

 

Lees ook: Stadshart Amstelveen tot 19 uur open *