TOP

Vero Moda viert dertigste verjaardag

Het Deense vrouwenmodemerk Vero Moda bestaat dit jaar 30 jaar. Dat wordt gevierd met een speciale anniversary collectie.

Vero Moda werd in 1987 gelanceerd en is een van de eerste merken die het Deense modebedrijf Bestseller op de markt bracht. Oprichter Troels Holch Povlsen zag de naam Vero Moda destijds op een T-shirt en vond dit een perfecte naam voor een vrouwenmodemerk.

Vero Moda nov 2017 (1) Vero Moda nov 2017 (5)

De kledingcollectie van Vero Moda werd in de loop der jaren uitgebreid met accessoires, lingerie en schoenen. Van tijdelijke aard was de kinderlijn Vero Moda Very Small en de hoogmodische lijn Very  by Vero Moda. Topmodellen als Helena Christensen, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Kate Moss en Gisele Bündchen waren te zien in de campagnes.

Vero Moda nov 2017 (2) Vero Moda nov 2017 (4)

De speciale anniversary collectie ter ere van de dertigste verjaardag van het vrouwenmodemerk (levering in november) staat volledig in het teken van de jaren tachtig, het tijdperk waarin het merk begon. Dat betekent broekpakken, rokken tot over de knie, brede schouders, velours en ruches.