TOP

Vero Moda lanceert nieuw winkelconcept [binnenkijken]

Vero Moda opende op donderdag 18 mei in Zaandam de allereerste Nederlandse winkel volgens het vernieuwde concept. Het is de bedoeling dat in de toekomst alle nieuwe winkels van het merk volgens dit concept worden ingericht.

De eerste Nederlandse Vero Moda-winkel nieuwe stijl zit aan de Gedempte Gracht in Zaandam en telt 180 vierkante meter. De ruimte is wit, licht en strak ingericht, met contrasterende pastelroze en pistachegroene ‘squares’ die door hun speelse plaatsing in de winkel een gevoel van grafische kunst weergeven.

Vero Moda Zaandam (2)Vero Moda Zaandam (3)Vero Moda Zaandam (4) 

Kunst speelde een grote rol tijdens het designproces, met als resultaat een lichtere, frissere en gallery-inspired ruimte. De iconische TL en neon verlichting, kenmerkend voor een gallery, versterken het artistieke beeld van de winkel.

Vero Moda Zaandam (5)Vero Moda Zaandam (1)Vero Moda Zaandam (8)

Het vernieuwde winkelconcept is mede ontworpen door Vero Moda’s nieuwe creative director Malene Malling. Het winkelconcept is gebaseerd op ‘small stories’ waarin de collectie opgedeeld wordt in verhaallijnen. Iedere verhaallijn wordt in een eigen ruimte gepresenteerd, omringd door transparante gordijnen voor een stijlvolle beleving.

Vero Moda Zaandam (6)Vero Moda Zaandam (14)Vero Moda Zaandam (7)