TOP

Tweede editie The Fashion Lisst tijdens Huishoudbeurs

De tweede editie van mega stock & sample sale The Fashion Lisst vindt eind deze maand tijdens de Huishoudbeurs plaats in de RAI. Hier kun je met hoge korting merken kopen als Emporio Armani, Nolita, Aaiko, American Vintage, Sapph en Patrizia Pepe.

In april 2011 was de eerste editie van The Fashion Lisst, dat kon rekenen op meer dan 10.000 bezoekers. Niet iedereen was echter even enthousiast over het aanbod, dat voor trendsetters te verouderd was. Wellicht is dat de reden dat de organisatie de focus voor de tweede editie heeft verschoven van fashionista’s tot het Huishoudbeurspubliek. Overigens een niet te onderschatten doelgroep: de Huishoudbeurs trok vorig jaar meer dan 226.000 bezoekers.

Eigen ingang 

The Fashion Lisst duurt dit keer dan ook geen twee dagen maar negen dagen, van 18 tot en met 26 februari. Eén entreekaart geeft de bezoeker toegang tot zowel de Huishoudbeurs als The Fashion Lisst, en vanaf de 22e ook tot de Negenmaandenbeurs. The Fashion Lisst heeft wel een eigen ingang, een ‘fashionable’ omgeving en modegerelateerd entertainment.

Merken die hun oude collecties en monsters verkopen op The Fashion Lisst zijn onder andere Emporio Armani, Nolita, Aaiko, American Vintage, Atos Lombardini, Sapph, My Brand, Twin Couture, Loungelife, Modstrom, Patrizia Pepe en Rubber Duck. Kijk voor een actuele merkenlijst op The Fashion Lisst.

Modeshows

Het modegerelateerd entertainment bestaat onder andere uit modeshows van ontwerptalent als Sheguang Hu of Irving Voster. Verder presenteert catwalkcoach Mariana Verkerk op zaterdag 25 februari op The Fashion Lisst de zevende editie van de ModelConvention, een event waar (beginnende) modellen in contact kunnen komen met modellenbureaus.