TOP

Trends in ondermode voor de man

Felgekleurde boxershorts en vintageachtig shirts: op de Men's Fashion Fair was dit keer ook aandacht voor ondermode. Schiesser, Alan Red en Robson presenteerden op 6 augustus hier hun zomercollectie.

Robson
Nieuwkomer op de beurs was dit keer het bodyfashionlabel Robson. Het merk biedt een groot aanbod in kamerjassen van klassiek tot modisch. De kledingitems zijn interessant als bijverkoop in de mannenmodespeciaalzaak.

Schiesser

Schiesser stond ook op de Men’s Fashion Fair. De ondermodefabrikant showde hier het jonge, modische label Undercover. De collectie bestaat uit boxers, T-shirts, zwembroeken in felle kleuren en opvallende prints. De prijzen variëren van 19,95 euro voor een boxer tot 29 euro voor een zwemshort.

Alan Red

Nieuw bij Alan Red is de vintageachtig lijn. De T-shirts krijgen een afgewassen look door de gemêleerd garen die zijn ingekleurd met lichtblauwe en lila verf. Naast de shirts zijn er ook een aantal korte soepel vallende broeken in de collectie opgenomen. Verder komt Alan Red het nieuwe seizoen met een aantal hip, gekleurde boxers, die goed dienst doen als bijverkoop in de mannenmodezaak.

Lees meer over de nieuwste trends in onze reportage over de bodyfashionbeurs in Vathorst.