TOP

Trend vrouwenmode zomer 2015: Dynamic dimensions*

Volgens trendforecaster Christine Boland vormen technologische ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten samen met menselijke creativiteit de ideale mix voor vernieuwing. Ook in de mode.

Trendforecaster Christine Boland: “Er ontstaan innovatieve materialen en producten: kweekvlees uit het lab, materialen die van kleur veranderen, lichtgevende kleding, intelligente snelwegen – alles lijkt mogelijk. Creatieve energie en nieuwsgierigheid drijft ons steeds een level hoger. In mode en design zien we holografische metaillics, vibrerende effecten door ‘bewegende’ lijnen en prints, gekleurde glanseffecten, stoffen met ‘insecten’-glans, vervreemdende technische bloemenprints.”

Tips voor bijverkoop

  • accessoires in multicolour metallics
  • sjaals met dynamische prints
  • felgekleurde make-up
  • holografische nagellak
  • tasjes geïnspireerd op schilden van insecten

Foto’s: Fashionsnoops.com (Alon Livne, Emelie Ahlner, Marco de Vincenzo, Peter Pilotto)

Alon Livne credit FashionsnoopscomEmelie Ahlner credit FashionsnoopscomMarco de Vincenzo credit FashionsnoopscomPeter Pilotto credit Fashionsnoopscom 

Deze trend komt uit de vrouwenmodespecial zomer 2015 van Textilia, die is verschenen op 8 juli 2014. Altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vrouwenmodetrends door Christine Boland? Abonneer je dan ook op de printeditie van Textilia.


Top trendwatchers als Christine Boland en Jan Agelink spreken op de Trenddag van Textilia

In één ochtend helemaal op de hoogte zijn van de trends voor seizoen herfst/winter 2015-2016? Bezoek dan op 3 november de Trenddag. Laat je informeren en prikkelen door bekende trendwatchers, waaronder Jonneke Heins (GFK), Christine Boland (algemene trends & vrouwenmode), Jan Agelink (jeans & sportfashion) en Bea de Roo (schoenenmode).

 inschrijven-icoon         info-icoon