TOP

Transfers in de jeansbranche

Een voormalig manager van Benetton verkast naar het moederbedrijf van Replay. En ook de oprichter en het creatief brein achter Superdry heeft een nieuwe uitdaging gevonden.

Aldo Palmeri is het nieuwe bestuurslid van de Italiaanse mode-onderneming Fashion Box, het moederbedrijf van jeansmerk Replay. Palmeri was in de jaren tachtig en negentig als directeur verantwoordelijk voor de retailgroei bij de Italiaanse formule Benetton. Daarnaast heeft hij gewerkt voor onder meer Banca d’Italia, City Bank en Roland Berger. Verschillende media, waaronder Sportswear International, melden dat de op financieel gebied ervaren Palmeri, het merk Replay internationaal weer een boost moet geven.

Superdry

James Holder, de mede-oprichter van Superdry, neemt per 1 juni 2016 afstand van zijn werkzaamheden als brand- en designverantwoordelijke van het populaire modemerk. Helemaal afscheid neemt Holder niet. Hij gaat het nieuwe SuperDesign Lab, de innovatietak van het bedrijf, leiden. De afgelopen maanden werd het ontwerpteam al versterkt.