TOP

Tom Tailor Denim komt met schoenencollectie

Tom Tailor heeft zijn licentiepakket uitgebreid met een collectie schoenen voor Tom Tailor Denim.

De schoenencollectie voor Tom Tailor Denim bestaat uit dames-en herenschoenen en zal in juni 2012 tijdens de Italiaanse schoenenbeurs Expo Riva voor het eerst gepresenteerd worden.

Voor vrouwen bestaat de collectie uit platte sandalen in huidskleuren met felle, contrasterende en metallic details, ballerina’s in zacht nappaleer en casual laarsjes met hoge hakken. De mannencollectie bestaat uit slippers, bootschoenen en sneakers, zowel in leer als canvas.

Retailprijzen variëren van 39 tot 89 euro en de collectie zal vanaf februari 2013 verkrijgbaar zijn bij geselecteerde schoenenzaken, Tom Tailor-winkels en via de eigen webshop.

Licentiepartner
De licentie voor de nieuwe schoenencollectie werd toegekend aan TT Footwear GmbH, die ook al lange tijd de licentiepartner voor de casual Tom Tailor schoenencollecties is.

Op dit moment heeft Tom Tailor zeventien licenties uitgegeven voor 24 productgroepen. In het boekjaar 2011 bedroeg de netto-omzet van de licentiepartners van het modebedrijf  voor Tom Tailor licentieproducten ongeveer 70 miljoen euro.