TOP

Tip voor Berlijn: Dutch Denim Diner

Ben je volgende week in Berlijn en zoek je nog een leuk eet- of borreladres, waar je anderen uit de Nederlandse jeansbusiness tegenkomt? Het Amsterdamse Café George strijkt tijdelijk neer in Berlijn en moet een ontmoetingsplek worden voor de Nederlandse jeansbranche. See you there?

Van woensdag 6 tot en met vrijdag 8 juli, tijdens Bread & Butter en de Berlin Fashion Week,

opent in de oude muntgeldfabriek Alte Münze een pop up restaurant van Café George onder de naam Dutch Denim Diner. Je kunt hier lunchen, dineren of gewoon alleen een drankje doen. Het Dutch Denim Diner moet een ontmoetingsplek worden voor de Nederlandse modebranche tijdens het Berlijnse modegebeuren. Hier kun je spontaan of gepland anderen uit de Nederlandse jeansbranche ontmoeten. De locatie moet ook de sfeer en de ‘coolness’ van de Nederlandse jeansmerken gaan uitdragen en hét visitekaartje worden voor de Nederlandse modebranche in Duitsland.

Modint

Het Dutch Denim Diner is een initiatief van Modint en DDFA (Dutch Design Fashion Architecture). Dit is een vierjarig strategisch programma, dat loopt tot en met 2012, en dat de internationale positie van de Nederlandse creatieve sector wil versterken en promoten.

Nu alvast reserveren kan via DDD@staatpr.nl.

Je kunt het gebeuren ook volgen via Facebook: facebook.com/DutchDenimDiner