TOP

Plattegrond Kleine Fabriek nu online

Bereid je goed voor op het aanstaande beursweekend en check alvast de plattegrond van de Kleine Fabriek. Je kunt er nu ook een looproute inplannen langs al je favoriete labels.

De dertiende editie van kleine fabriek staat aankomende zondag 3 en maandag 4 juli gepland. Met meer dan 260 baby-, kinder- en tienermodemerken, 40 schoenenmerken en ruim 80 home & gift labels mag het aanbod divers en inspirerend worden genoemd. Naast een 400-tal collecties, is ook de KF-stage te bekijken. Video artist Ine van den Elsen, kostuumontwerper Monica Petit en fotograaf Feriet Tunc gaan items van de zomercollectie 2012 tonen in een multidisciplinaire setting van foto, film, fashion, muziek en dans.

Looproute
Een goede voorbereiding is het halve werk. Om je te helpen staat de plattegrond van de beursvloer nu alvast op de site van Kleine Fabriek. Je kunt er een persoonlijke lijst van favorieten samenstellen en hiermee een looproute uitstippelen. In de merkenlijst kun je zoeken op productcategorie (bijv. schoenen, babykleding, beddengoed..) of op nieuw label. Op http://www.kleinefabriek.nl/index.php?page=10 onder het kopje ‘merken’ is alles te vinden.

Kleine fabriek #13
RAI hal 1
Europa plein 22
1078 GZ Amsterdam

Zondag 3 juli               9.30 – 18.00 uur
Maandag 4 juli           9.30 – 17.00 uur