TOP

Tien HoutBrox-filialen open in twee dagen

Tien nieuwe HoutBrox-filialen worden op donderdag 28 en vrijdag 29 augustus 2014 geopend.

Brova Groep opent op donderdag 28 en vrijdag 29 augustus tien nieuwe filialen van HoutBrox. Dat laat het bedrijf via een persbericht weten. Het moederbedrijf gaf in 2013 al aan dat het ging reorganiseren omdat de formule van de winkelketen Duthler na 82 jaar aan vernieuwing toe was. Daarom heeft Brova Groep vorig jaar één Duthler-filiaal verbouwd en één omgebouwd tot HoutBrox. Uit het experiment bleek dat de nieuwe formule veel beter aansloeg. Volgens Peter Seemann, directeur van de Brova Groep, zetten de winkels “zo’n dertig procent meer omzet om”.

Nadat Brova Groep vijf andere Duthler-filialen naar HoutBrox te heeft omgebouwd, is het nu ook de beurt aan de winkels in Assen, Emmen, Waalwijk, Helmond, Doetinchem, Drachten, Veenendaal, Oss, Goes en Roermond om een nieuwe naam en uitstraling te krijgen. De filialen worden op 28 en 29 augustus om 18.00 uur geopend.

Meer merken
Naast een volledig nieuw design heeft HoutBrox ook meer merken, vergeleken met Duthler. Zo kunnen de collecties van onder anders G-Star, Oui, Summum, State of Art, Van Gils, McGregor en Sandwich er gekocht worden. De klantenkaart van Duthler blijft gewoon geldig maar de klant krijgt wel een nieuw HoutBrox-nummer.