TOP

The Sting opent tweede kledingwinkel in Londen

De Nederlandse modeketen The Sting opent in september zijn tweede kledingwinkel in Londen. The Sting opende vorig jaar juli al een kledingwinkel op Regent Street in Londen, bij Piccadilly Circus.

Als alles volgens planning verloopt zal het tweede Engelse filiaal van The Sting op 13 september worden geopend in de nieuwe Londense Westfield Mall in Stratford. Dit enorme winkelcentrum werd in 2008 geopend en is met 170.000 vierkante meter winkeloppervlak misschien wel het grootste binnenstedelijke winkelcentrum van Europa. Bovendien ligt het op steenworp afstand van het Olympisch Stadion en het Olympische dorp, waar in de zomer van 2012 de Olympische Spelen worden georganiseerd.

Expansie

Volgens het modebedrijf is de start van The Sting op de Engelse markt met de opening van de winkel op Regent Street in Londen succesvol geweest. De winkel in Westfield is ruim 1900 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Inmiddels heeft het bedrijf ook 2 filialen in België en 6 in Duitsland. In Nederland zijn er een zeventigtal winkels onder de concepten The Sting en Lady Sting.