TOP

Miranda Bakker lanceert nieuw kinderlabel Baker Bridge

Miranda Bakker is de designer van het nieuwe kinderlabel Baker Bridge. Bengels licht een tipje op van de zomercollectie voor 2012 waarin navy altijd een sleutelrol zal spelen.

Baker Bridge Girls 
In de collectie voor meisjes staat voor zomer 2012 poëzie gepland. Omgezet in kleding levert dat een soepel jersey jurkje, een comfortabel sweatgiletje, een lief smocktopje, een fijngestreepte bermuda en een chambray jumpsuit. Er zijn items uit jongenscollectie geleend, waarin details net het verschil maken voor meisjes: denk aan mooie knoopjes, ruches, kleine borduursels en zilveren prints.

Baker Bridge Boys 
In de collectie voor jongens gaan industrie en natuur hand in hand. Ze duiken op als technische details op onverwachte plaatsen en in het artwork op nonchalant gekreukte, maar verzorgde T-shirts. Er is een sweat met een printruit, een crispy overhemd, en een geruite short met utility details. De sweatblazer met leren elleboogstukken en de opgerolde mouwen en pijpen maken de modische uitstraling compleet.

Inkoopontbijt  
Baker Bridge zal tijdens een inkoopontbijt worden geintroduceerd in de showroom van Mark en Miranda Bakker. Dit inkoopontbijt gaat plaatsvinden op zondag 3 en  maandag 4 juli (parallel aan de kindermodebeurs Kleine Fabriek) van 8:30 tot 12:30.

Info: Mark Bakker Agenturen > 020-695 8565, www.bakerbridge.eu

Showrooom adres: Sniep 63-65, Diemen

Lees in Bengels 3 2011, verschijningsdatum 28 juni 2011, hoe Miranda Bakker, die voorheen het label Sevenoneseven ontwierp, haar nieuwe label Baker Bridge een gezicht wil geven.