TOP

Textilia Mode Experience 2012: “Zorg voor zinnenprikkelende momenten”

Dat zegt Robert van der Linde, spreker op TME 2012. Op maandag 5 november vindt Textilia Mode Experience 2012 plaats in het WFC in Amsterdam. Benieuwd wie de sprekers zijn? Textilia brengt ze in de aanloop naar dit lezersevent voor het voetlicht.

Wie is Robert van der Linde?

‘Moodmaker’ Robert van der Linde, getrouwd met Now The Moodstore -eigenaresse Gaay van der Linde, is grondlegger van de succesvolle Rotterdamse lifestylewinkel waarin alles draait om verleiding en beleving van de klant. Ook is hij eigenaar van Robert’s Global Moodmakers (since 1968).

Wat gaat Robert van der Linde vertellen op TME 2012?

“Al mijn ontwerpen en projecten draaien om verleiding, emotie en beleving. Of het nu gaat om een woning, buitenverblijf, kantoor of winkel: het belangrijkste aspecten zijn het verrassen van de klant, het creëren van verlangen en het waarmaken van wensen. Mijn echtgenote Gaay kwam op het briljante idee om mijn expertise te combineren met haar internationale kennis van inkoop, productie en sales tot een niet te evenaren belevingswinkel. Sinds de opening van onze 300 m2 tellende winkel weet Now The Moodstore klanten een prettig gevoel te geven, omdat we staan voor heerlijke, zinnenprikkelende momenten. Now The Moodstore maakt klanten elke dag weer verbaasd, vrolijk, enthousiast en geïnspireerd. Bovendien verlaat ruim 85% van onze klanten de winkel niet zonder iets te kopen – en deze conversie behalen we dagelijks.”

Waarom moet je Robert van der Linde gaan zien op TME 2012?

Robert (en Gaay) van der Linde verkopen niet alleen fashion & lifestyle, maar verzorgen ook modeshows, proeverijen, workshops en bijvoorbeeld de masterclass Caviar & Truffle. Volgens Robert van der Linde is deze manier van ondernemen mogelijk voor iedereen.

Ga voor het (voorlopige) programma alvast naar Textilia Mode Experience 2012.