TOP

Telstar Sports & Fashion sluit zich aan bij Euretco

De drie Telstar Sports & Fashion-winkels van Telstar Holding B.V. zullen zich vanaf januari 2011 aansluiten bij retailservice-organisatie Euretco.

Edward van Dijk, mede-eigenaar van Telstar Holding, heeft Telstar Sports & Fashion vestigingen in Deventer, Harderwijk en Zwolle. “Binnenkort openen wij een vierde vestiging. Als je wilt groeien, heb je een betrouwbare samenwerkingspartner nodig”, aldus Edward. De synergievoordelen om al zijn winkels bij één partij onder de brengen en zijn opgedane ervaringen met zijn andere drie Sport 2000-zaken en twee megastorevestigingen, heeft Edward van Dijk doen besluiten met Euretco verder in zee te gaan.

Ondersteuning

Volgens Sport 2000 directeur, Jan van de Wouw, vullen Telstar Sports & Fashion en Euretco elkaar goed aan. “Telstar Sports & Fashion is een sportzaak met groeiambitie. Door een aantal bedrijfsmatige functies uit handen te nemen kan Euretco een ondernemer als Van Dijk ondersteunen in haar ambities. Bovendien kan Euretco in de marketing bijdragen aan het succes van deze ondernemer.”