TOP

Sylvie van der Vaart debuteert op catwalk

Sylvie van der Vaart heeft haar catwalkdebuut gemaakt in het Berliner Ensemble in Berlijn. Ze liep een aantal rondes voorde spring/summer collectie 2013 van lingeriemerk Hunkemoller. Het thema was 'Girls on Film', waarin alle tijdsbeelden samenkomen.

Met theatrale art deco invloeden, polka dots, extravagante silhouetten, rijke materialen en felle klejuren wordt verwezen naar de jaren twintig, vijftig en tachtig. Sylvie verscheen in verschillende setjes, waaronder een zwart slipje met veren en beha met geraamte van kristallen kettingen en een lichtroze kanten bustier en lange semi-transparante rok.

 

Kriebels

De presentatrice sloot het lingeriegedeelte van de show af gehuld in een poedrroze beha bezaaid met roze Swarowski Elements met een handgemaakte bijpassende rok van kant. Sylvie kwam vanuit de lucht op een schommel naar beneden dalen. Ze gaf toe nerveus te zijn voor haar eerste show. “Ik had kriebels in mijn buik”, Twitterde ze. Haar man Rafael van der Vaart zat frontrow om haar aan te moedigen.

 

Swimwear

Naast lingerie werd ook de nieuwe swimwear getoond. Deze had als thema ‘Miami Eighties en Twenties Tribal’.  Aansluitend op de show werd het nieuwe modeseizoen en de Berlijn Fashion week ingeluid met een after show party met DJ set ‘Ménage á Trois’.